Chatten met Vreemden - Chat met vreemden - Anoniem chatten

Chatten met vreemden, anoniem contact met Dansinbalance

Nederland - Zeeland - anoniem contact in Vlissingen

Dansinbalance

Over mij: Mijn vrienden en vriendinnen noemen mij altijd een Juffertje Ongeduld en een Woelwater. Waarom? Omdat ik gewoon niet lang stil kan zitten. Ik ben een echt buitenmens en hou van actief bezig zijn zowel binnen- als buitenshuis. Bij mooi weer ben ik op en in het water te vinden en bij min 10, trek ik de schaatsen onder voor een lange toertocht te maken. Sportief en actief bezig zijn is mijn dagvulling. Maar misschien ben jij wel net zo actief en wil je dat samen met mij gaan doen?

Over jou: Ik hoop natuurlijk een leuke man te vinden die om kan gaan met een lekker actief persoon en die ook graag wil en kan genieten van de buitenwereld. Maar uiteraard is een terrasje en genieten van de mensen om ons heen ook geen enkel probleem. Je hebt humor, je hebt genoeg ideeën om over te vertellen en misschien hebben wij een enorme klik zodat er nog wel iets moois kan ontstaan.

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 30jr

Lengte: tussen de 1.70 en 1.80

Lichaamsbouw: slank

Ogen : bruin

Haar: bruin

Roken:

Piercing : Nee

Tattoo: Nee

Opleiding: HBO

Woonplaats: Vlissingen

Gratis Aanmelden

Sexdating home Contact
Favoriet Foto's

Chat nu met Dansinbalance voor Gratis chatten met vreemden uit Vlissingen! Meer vrouwen uit Vlissingen op zoek naar een spannend en anoniem gesprek

Meer fotos ViveLaAmore

ViveLaAmore

38 jaar
Zeeland

Meer fotos Kimberly76

Kimberly76

38 jaar
Zeeland

Meer fotos Bf4life

Bf4life

33 jaar
Zeeland

Meer fotos Okiwokiee

Okiwokiee

37 jaar
Zeeland

Terug naar de vorige pagina