Chatten met Vreemden - Chat met vreemden - Anoniem chatten

Chatten met vreemden, anoniem contact met 2good2betru

Nederland - Noord-Brabant - anoniem contact in Landhorst

2good2betru

Over mij: Ja hoor, je leest het goed. Ik heb mijn eigen manège, ik heb hiervoor heel hard gewerkt en ben trots dat ik dit verwezenlijkt heb. Door al dat harde werk is mijn liefdesleven op een laag pitje komen te staan en nu begint het toch stilaan te kriebelen om een man in mijn leven te hebben. Ik doe zelf ook aan paardrijden en ga elke dag een goed rondje lopen om mijn conditie op peil te houden. Op restaurant gaan eten of een terrasje doen vind ik lekker ontspannend maar ik hou evengoed ervan om zelf te koken.

Over jou: Ik ben niet iemand die veeleisend is, wat ik misschien wel een must vind is dat de man die mij wil leren kennen niet iemand is die dag in dag uit languit op de bank ligt of zit. Ik hou niet van luierikken, geef mij maar een man die perfect voor zichzelf kan zorgen en in zijn eigen onderhoud kan voorzien. Bij voorkeur hou je van paarden, lijkt me wel logisch toch? Andere eisen heb ik niet meteen.

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 35jr

Lengte: tussen de 1.60 en 1.70

Lichaamsbouw: slank

Ogen : blauw

Haar: donkerblond

Roken:

Piercing : Nee

Tattoo: Nee

Opleiding: HBO

Woonplaats: Landhorst

Gratis Aanmelden

Sexdating home Contact
Favoriet Foto's

Chat nu met 2good2betru voor Gratis chatten met vreemden uit Landhorst! Meer vrouwen uit Landhorst op zoek naar een spannend en anoniem gesprek

Meer fotos Tatoogirly

Tatoogirly

22 jaar
Noord-Brabant

Meer fotos Leuke_Lianne

Leuke_Lianne

24 jaar
Noord-Brabant

Meer fotos 2good2betru

2good2betru

35 jaar
Noord-Brabant

Meer fotos Shan--ty

Shan--ty

48 jaar
Noord-Brabant

Terug naar de vorige pagina